Di 21 Okt

Slopend

Ik weet dat hier niet zo heel veel mensen meer langskomen, maar toch een update zonder dat ik het op Twitter aankondig. De kogel is vandaag door de kerk. Er komt een afspraak voor een laatste gesprek. Kennelijk was er nog een interne discussie, of iets dergelijks. Verhuizen naar België heeft wel wat voeten in aarde, maar niet genoeg om het "emigreren" te noemen.

Per slot van rekening ligt Nederland nog steeds binnen fietsafstand...

Alleen mijn katten baren me zorgen. Ze gaan mee, maar ik weet niet helemaal zeker of dat meteen al kan. Ik loop er nu dus precies een week aan te denken en eigenlijk is dat wel een klein beetje slopend voor me. Maar wel op een leuke manier.

Via Wikipedia heb ik even het idee gehad dat Brussel maar een klein k*tstadje was. Er stond dat er maar 161.000 mensen woonden. Crisis, dat is maar iets groter dan Amersfoort. Wanneer die Bunsburg (Zouden ze wel moeten doen) inlijven winnen ze het. Maar nu weet ik beter, er wonen daar meer dan 1 miljoen mensen.

Zal ik alvast beru(roniki).be reserveren?..

Oh wacht, er komen hier nog maar heel weinig mensen...

Vrij 17 Okt

Onverwacht

In mijn bedrijf is de voertaal Engels. Dus het was niet zo raar dat ik in het Engels werd aangesproken toen ik gebeld werd. 

Het duurde dan ook heel even, voordat ik doorhad dat ik mijn privé telefoon in mijn hand had...

Het was een headhunter uit België. Ze wilden weten of ik misschien geïntresseerd was in een functie in Brussel. Ook het salaris werd meteen genoemd en dat bedraagt 2,4 x zoveel als ik nu verdien.

Yup, dat trok inderdaad mijn interesse. Was in één klap wakker.

Inmiddels zijn een paar hordes verder en ga ik uitgenodigd worden voor een gesprek. Een compleet nieuw begin en dat wil ik al een paar jaar. En er is ook een ander heel leuk bedrijf wat mijn volledige aandacht heeft. Ook dat houdt verhuizen in na enige tijd.

Ik sta op de vooravond van een heel grote verandering en dat houdt je wel alert.

Wauw. Spannend...