Ma 30 Okt

Stilte

Het is een beetje stil 's avonds. Ik heb niets meer te doen, nu Props over Holland op YouTube staat. Ik was elke avond toch wel aan het editen en renderen.

Wanneer je een dergelijk lange video upload, wil YouTube wel even zeker weten wie je bent. Hmm, dat is apart. De upload duurde overigens 24 uur. Ik denk dat ik maar in 1080P ga filmen. 4K is wel een beetje veel van het goede zoals opslag en rendertijd. Bovendien kan de drone inzoomen zonder kwaliteitsverlies bij 1080P

Vimeo gaat het niet worden, die vraagt geld voor een upload boven de 500MB.De twee magische dagen bij YT zijn bijna ten einde. Score 22 views en 2 likes (waarvan 1 van mij). Gedoemd om in de vergetelheid te geraken. De kans dat deel twee gepubliceerd gaat worden is hiermee verkeken. Wel jammer, heb al leuk materiaal.

Ik ga me nu wat meer op het (drone) fotograferen concentreren, krijg wat meer response uit die kringen.

Woe 18 Okt

Props over Holland Part 1

Het gaat redelijk voorspoedig met het POH project. Ik heb meer dan een uur aan filmmateriaal. Ik moet dus flink knippen. Een aantal stukjes kennen jullie al, maar veel ook niet. 

Er is wel een probleempje met Youtube. Wanneer er weinig gekeken wordt en ook weinig geliked, ben je onvindbaar. Zelfs als ik naar een titel zoek, krijg ik mijn eigen filmpjes niet bij de resultaten te zien.

Dit is wel een beetje teleurstellend, dus ik vrees dat het bij part 1 gaat blijven. 

Verbazend genoeg zijn de twee "selfies"  wel vaak bekeken en niet eens door mijzelf... Ik heb zelfs Simone ingehaald en dat is een bijzonder gaaf wijf met vast heel veel vrienden. 

Ergo dus, kennelijk zitten er nog wel wat ligfietsfanaten op mijn kanaal.

Laten we hopen dat Props over Holland wat populairder wordt. Er zitten echt mooie stukjes in.

Di 03 Okt

Wauw, meer dan een maand geleden

Dus even een korte update. Ik zit voor mijn werk op het moment in Iasi (Spreek uit: Jasj) in Roemenie. En ik moet bekennen dat Roemenie (hier althans) anders is dan ik verwachtte. Het is veel westerser dan ik dacht. Het is een redelijk mooie stad, modern maar ook bijzondere bouwwerken.

Alleen die taal die leer ik nooit...

Vanavond trek ik erop uit om foto's te maken. Ik wilde eigenlijk ook mijn drone meenemen, maar de regels hier maken het bijna onmogelijk. Daar had ik veel eerder een vergunning voor moeten aanvragen.

Met mijn domme kop dacht ik dat ze hier ook wel euro's hadden gehad, maar nee. Alles is in "lei".

Wanneer je de prijzen ziet zou je denken dat het net zo duur is als in nederland. Een warme maaltijd kost 17 lei.

5 Lei is een Euro...

Je hebt de neiging te gaan winkelen, maar ik kan het niet meenemen naar huis.