Zon 19 Feb

Mango Blues

Fietsen is leuk, maar het is elke keer een probleem om ergens heen te fietsen. Ik heb een aantal dingen zo vaak gezien, dat de rit erheen een beetje tegen gaat staan. Nummer één op dat gebied is Rotterdam. Ik heb geen GPS meer nodig, ik ken die 95 Km uit mijn hoofd, incluis varianten op deze route. Nu heb ik vorig jaar wel een nieuwe route gevonden via Nieuwegein en de noordkant van de Lek, maar deze wil ik niet meteen weer platrijden.

Ik heb nog de tweedijkenrit op mijn verlanglijstje staan, deze heb ik 3 keer afgebroken, twee keer materiaalproblemen en één keer vanwege windhozen. Ik heb serieus overwogen deze rit deze zaterdag te doen, maar een kat heeft in mijn hand gebeten en een flinke infectie veroorzaakt. 

Kennelijk ben jij niet de enige, die een hekel aan me heeft...

Het leek me verstandiger ietsje rustiger aan te doen en ontdekte dat Delft een bluesfestival had. 

Cool, een niet zo vaak gedane rit en waarschijnlijk veel foto oportunities.

Het hoeft geen betoog, de heen- en terugritten gingen voortreffelijk. Zelfs het plotseling opduikende fietssluisje gaf geen problemen. Ik kon de Mango er probleemloos doorheen puzelen. Op de terugweg maar ietsje omgereden.

Alleen...

In Delluf staat geen enkele richtingsbord voor fietsers. Geez... Ondanks de hobbelige verkante klinkerwegen was de stad wel te pruimen. Die vullingen kunnen er wel weer ingezet worden...

Oh ja, er was nog een probleempje...

Er was maar één bluesband te vinden in de hele stad, maar ze waren wel goed.

2017-02/_2180915.jpg

2017-02/_2180934.jpg

Foto's op Flickr

Geen reacties(optioneel veld)
(optioneel veld)
Helaas is deze domme vraag nodig tegen overdreven veel reactiespam.
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.