Di 08 Aug

De bitch is back

Indedaad de bitch. Ik bedoel natuurlijk mijn Phantom 3. Ze doet het een stuk beter, maar helaas heeft ze nog steeds een venijnig karakter. Wanneer er iets is wat haar niet bevalt gaat ze meteen naar huis. Ook besluit ze om zo nu en dan geen videosignaal meer terug te geven. 

Deze drones zijn autonoom. Je kunt ze complexe opdrachten geven, die ze braaf uitvoeren, zelfs als dat buiten bereik van de besturing is. Wanneer ze buiten bereik raakt, zonder een taak, wacht ze ongeveer een minuut en beslist dan om terug te gaan naar de plek waar ze opgestegen is, om daar te landen. Erg handig, als er iets misgaat is het enige wat je moet doen om je drone terug te kruigen, is je remote uitzetten.

Behalve bij dit kreng. Tijdens een teruggang, blijft ze wel eens stilhangen. Je kunt haar met de remote een schop onder de kont geven om weer verder te gaan. 

Wat als ze nog steeds buiten bereik is?.. 

Dan wacht ze waarschijnlijk tot de batterijen nog 10% geladen is, om daar ter plekke te landen. Vanaf 7% is het zefs niet meer mogelijk om haar met de remote daarvan te weerhouden.

Ergo...

Ze gaat weer terug. Ik heb inmiddels wel de hand op een Mavic Pro kunnen leggen.

And that is different cook...

Geen reacties(optioneel veld)
(optioneel veld)
Helaas is deze domme vraag nodig tegen overdreven veel reactiespam.
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.