Do 24 Aug

Hardleers

Zoals ik al zei, ik heb een nieuwe plee en nu grijp ik steeds mis, wanneer ik wil spoelen.

Maar dat is niet het enige...

Nee, ik weet mijn kont nog steeds te vinden, maar ik heb mijn Gaucho groot onderhoud gegeven. Vrijwel alles is vervangen, behalve de wielen. Onder andere heb ik mijn gripshi(f)t vervangen door rapid trigger shifters en probeer ik nu steeds de handvatten los te schroeven. Maar zelfs als ik er al aan denk dat ik ze heb gaat het niet helemaal goed. Op mijn mountainbike heb ik ook rapid trigger shifters, alleen zijn die van shimano en werken dus nèt even anders.

En nog zijn we er niet...

Inmiddels heb ik ook een DJI Mavic Pro drone. En oh boy, wat is dat een geweldig stukje enginering. En dat voor een cunsumenten product. Uiteraard is het vlieggedrag van dit wondertje van techniek anders dan die van de Phantom, dus daar moest ik ook even aan wennen. Om de ervaring helemaal spectaculair te maken heb ik me ook verwend met de DJI Goggles (vertaling: stofbril...). Dit is een absolute immersieve ervaring wanneer je vliegt. 

Op een klein dingetje na...

De lenzen van welke vrbril dan ook zijn afgesteld op dichtbij kijken en dat is een gebiedje wat ik niet meer zo goed kan. Dus ik heb een framepje ontworpen en ge3Dgeprint (is dat wel een woord?) en er lenzen op gemonteerd. Probleem opgelost, maar ik vind wel dat er een dioptrie instelling had opgemogen. Mag verder de pret niet drukken.

Ik kan ook de twee hobbies combineren...

Oh ja, hardleers. Er ligt een dure Phantom voor Pampus vanwege een domme stuurfout. En ja, ik bedoel het IJmeer...  Je zou verwachten dat ik mijn lesje wel geleerd zou hebben...

Egnie...


Geen reacties(optioneel veld)
(optioneel veld)
Helaas is deze domme vraag nodig tegen overdreven veel reactiespam.
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.