Zon 22 Feb

Kennelijk...

...heeft mijn boek over existentiële vragen, iedereen schrik aangejaagd. Ik heb maar één proeflezer voor mijn nieuwe roman gevonden.

Eigen schuld dikke bult.

Mocht je het interesseren, heb ik hier een PDFje. Let wel; het is niet af. Op het werkvlak gebeuren er op dit moment heel veel dingen. Op zich een bijzondere tijd, waarin je heel snel nieuwe ervaringen opdoet en je je mening goed moet overwegen. Wat ik heel erg zal missen, is dat ik in de verslavingszorg heel andere gesprekken heb tijdens de lunch. Een groot verschil is, dat wanneer ik alleen ga lunchen er snel mensen aanschuiven die ik niet ken en daar een gesprek mee begin. Gesprekken gaan hier gelukkig niet over MerkA versus MerkB, maar over wat belangrijkere dingen. Ik zal dat echt missen. Zo heb ik met een psycholoog een verbazende connectie gekregen over psychologie, esoterie en filosofie en oh ja... ook wel over telefoons en smartwatches. Voor mij een totaal nieuwe wereld.

Edoch, ik moet volgende week gaan vertellen dat ik op ga stappen.

twee reacties

Hihi!
Wat gezegd moet worden moet je gewoon zeggen hoor! Dus hou jezelf vooral niet in.
‘Iedereen’ is een groot woord, ‘angst aanjagen’ is je eigen interpretatie.
‘Het juist publiek nog niet gevonden die het aanspreekt’ lijkt me een betere omschrijving. :-)

Edoch, ik hou ook mijn schrijfsel voor mij. Toch schrijf ik ze.
Er zal best ergens publiek zijn die het wil lezen, maar of ik het waardig acht dat het gelezen wordt? ‘Neen’, sprak hij hooghartig, toch kan ik er ook wel eens geen behoefte aan hebben dat het gelezen wordt. Dat is niet de intentie van mijn schrijfsels.
Is het dat bij jou wel?
GO For it!
Bied ongevraagd aan, zeur, bedel, maak nieuwsgierig, promoot tot ze je zat zijn. Verzin iets dat ze niet aan jou product voorbij kunnen. En blijf er vooral in geloven!

Goede gesprekken zijn zeldzaam aan het worden. Vooral met enige diepgang. Dan haken vele al snel af. Een boek lezen? Achtergrond informatie opdiepen? Uberhaubt interesse hebben? Zelfs niet uit beleefdheid? Neuh..niet in de kringen waar ik meestal verkeer. Dus in hun ogen bazel ik maar wat voor mijzelf en komt er nooit wat gezelligs uit. Een freak, een nerd.

‘Ach’, sprak de gek, ‘er lopen steeds meer mensen bij een psychiater. Dat zie ik als een positieve ontwikkeling. De meerderheid bepaald de norm. Dus als er op een gegeven moment meer gekken zijn dan normale….mogen de gekken de norm bepalen. Toch?’

BrandweerQuest - 22-02-’15 17:14

Ik lig er ook niet bepaald wakker van Theo. Ik schrijf hoofdzakelijk voor mijzelf. Ben wel van plan dat existentiele boel voor de derde keer onder handen te nemen en dan gratis uit te delen. Wanneer er meer gekken zijn dan normalen worden de normalen gek en de gekken normaal. Gezien het gedrag van sommige mensen denk ik dat het al zover is, maar wie ben ik? Hmm, daar heb ik al eens een boek over geschreven… En zo is de cirkel weer rond

ja, ik zuip te veel

Beru - 22-02-’15 22:26(optioneel veld)
(optioneel veld)
Helaas is deze domme vraag nodig tegen overdreven veel reactiespam.
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.