Vrij 10 Apr

Pokkeëind

De teerling is inmiddels al weer een tijdje geworpen. Had alleen wat weinig tijd om dit weblog wat bij te houden. Ik werk dus in Breda. Dank zij de NS zou dat een drama geworden zijn, want in die twee weken waren er al weer wat storingen. Gelukkig rijdt er een bus, de BrabantLiner. Op het hele stuk stopt dat vehikel maar 5 keer en zet hij me voor de deur af.

Edoch...

Het is wel 4 uur per dag in de trein en deze bus, dat is een boel. Binnenkort toch maar naar belgië verhuizen. Gelukkig is de tijd niet helemaal verloren, ik kan lekker bijlezen, TED-Talks bekijken (Je kunt ze downloaden). En raadt eens wat, mijn boek schrijven en dat schiet lekker op. Ik kan wat meer schrijven, maar mijn inspiratie is niet toereikend om drie uur per dag vol te maken. Ook is soms geen geschikte stoel meer beschikbaar en soms praat de busschauffeur te graag, maar dit boek gaat in een recordtijd geschreven worden

Zodra ik mijn schrijversblok weer kwijt ben.

twee reacties

Wat een reistijd, moet een dik boek worden zeker, na je writersblock.

stoom - 12-04-’15 18:39

Al mijn boeken zijn dik… Ik ben zelf ook dik…
Ik kom nu wel eng dicht bij Dordt, niet?..

Beru - 13-04-’15 08:44(optioneel veld)
(optioneel veld)
Helaas is deze domme vraag nodig tegen overdreven veel reactiespam.
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.