Zat 22 Aug

Nou eens een keer niet...

...over fietsen. Ik kan natuurlijk een heel verhaal ophangen over hoe ik mijn fiets onderhouden heb en hoe minitieus ik mijn remmen weer heb afgesteld. Of in welke volgorde en waarom ik mijn fiets schoonmaak.

Maar dat gaan we niet doen...

Of ik kan vertellen over hoe Belgische headhunters achter mijn existentie zijn gekomen en ik een aantal verzoekjes heb binnengekregen, maar dat gaan we ook niet doen.  

Ik was in de markt voor een goed boxsysteem via Bluetooth. Ik heb er een paar afgeluisterd en er zitten best goede bij. O.A. Bose (ben ik geen fan van) heeft een heel goed klinkende, maar onooglijk exemplaar. Ook andere merken hebben goede exemplaren, zoals mijn favoriete merk JBL.

Edoch...

Ik raakte in een leuk en geanimeerd gesprek met een Dixons medewerker. Ja mensen, we hebben een Dixons in Soest. (Ook een He en een ma, twee piepkleine Hema's. (Meer letters kunnen er niet op de gevel)) Hoewel ik wel enthousiast was over de Bose, die voor de verandering geen rommeltje maakte boven de 12KHz hadden we het even over de Sonos reeks. Niet dat zij die verkochten. Hij drong aan om te gaan luisteren, bij de buren.

Om even door te leuteren, ik heb de Sonos beluisterd. Ik had een beetje een Apple-achtige antipathie tegen het merk, maar dit is wél goed spul. Dus als een echte vent heb ik nu een Play:1 thuis, die snel aangevuld gaat worden. Mijn buren haatten me toch al, nu geef ik ze een reden...

Maar toch, terwijl ik dit epistel aan de wereld tentoonstel, blaast Death Can Dance ik mijn oogballen eruit via mijn JBL hoofdtelefoon. Altijd baas boven baas.

twee reacties

Hmm. Gaucho, buren die je haten, JBL hoofdtelefoon, het moet niet gekker worden. (maar geen Sonos) :-)

Edwin van den Berg - 22-08-’15 21:38

Witte Gaucho nota bene. Die Sonos komt vast nog…

Beru - 22-08-’15 23:15(optioneel veld)
(optioneel veld)
Helaas is deze domme vraag nodig tegen overdreven veel reactiespam.
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.