Vrij 17 Okt

Onverwacht

In mijn bedrijf is de voertaal Engels. Dus het was niet zo raar dat ik in het Engels werd aangesproken toen ik gebeld werd. 

Het duurde dan ook heel even, voordat ik doorhad dat ik mijn privé telefoon in mijn hand had...

Het was een headhunter uit België. Ze wilden weten of ik misschien geïntresseerd was in een functie in Brussel. Ook het salaris werd meteen genoemd en dat bedraagt 2,4 x zoveel als ik nu verdien.

Yup, dat trok inderdaad mijn interesse. Was in één klap wakker.

Inmiddels zijn een paar hordes verder en ga ik uitgenodigd worden voor een gesprek. Een compleet nieuw begin en dat wil ik al een paar jaar. En er is ook een ander heel leuk bedrijf wat mijn volledige aandacht heeft. Ook dat houdt verhuizen in na enige tijd.

Ik sta op de vooravond van een heel grote verandering en dat houdt je wel alert.

Wauw. Spannend...

Zon 21 Sep

Rit naar Rheine

Toen ik opstond wist ik het eigenlijk al. Ik zou beter thuis kunnen blijven televisie kijken. Maar dat zou een verspilling van een vrije dag zijn - en die annuleren komt nicht im frage - dus toch maar opstaan. Na een ontbijt de banden op druk gezet en daar begon het al. Ventiel schiet weg en was niet meer te vinden. Toen ik het bijna wilde opgeven en mijn binnenband gaan verwisselen zag ik hem toevallig liggen tussen de rommel op de grond.

Lees verder
Woe 17 Sep

Met jezelf in het Rheine komen…

Goh, hoe is dat nou mogelijk? Mijn vrije dagen zijn aan het opraken. Edoch, aanstaande vrijdag heb ik er weer eentje opgenomen met het idee om naar Rheine te fietsen. Vroeg weg, want het is 162 kilometer. Aangezien die 500 kilometer in twee dagen geen enkel probleem was, verwacht ik niet dat het een groot probleem wordt. Op de heenweg ga ik over Gronau en Ochtrup.

Alleen die hobbel bij Apeldoorn…

Ik heb er echt zin in. Er zijn daar veel foto-plekken, dus card leegmaken en batterijen opladen geblazen. 

En…Voorbereidingen, tsss…

En waarom geen herkansing naar Haltern am see? Nou, gewoon omdat het kan